De drijvende kracht achter OFTA.nl

Wouter van Leeuwen
Orofaciaal fysiotherapeut
De passie voor de OFT (orofaciale fysiotherapie) gaat verder dan enkel de behandeling alleen. Wouter zet zich dan ook actief in voor de bekendheid van de OFT, zit in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie (NVOF), werkt internationaal (UK & USA) en ontwikkelt nieuwe producten om de OFT te ondersteunen.

Nieuwsgierig? Klik hier!
Online CV! Mail mij!

Ondersteunende expertises OFTA.nl

Een team vindt kracht in haar leden, daarom maakt OFTA.nl gebruik van een regionaal netwerk waardoor expertises
volledig benut kunnen worden.

Angelique Noordhuis
Duizeligheid/ hoofdpijn
Werkzaam als manueel therapeut in de eerste lijn met affiniteit voor het hoofd-halsgebied.
Naast het verbeteren van het bewegen van de nekgewrichten, weet Angelique dat de spieren in het hoofd-hals-kaakgebied een bijzonder grote rol spelen om alles onderling in balans te houden. Oefentherapie is bij haar een vast onderdeel van de behandeling waarbij ze de cliënt uitdaagt om werkelijk te begrijpen hoe alles met elkaar samenwerkt en welke oefeningen je dan het beste kunt doen.

Lees hier verder over Angelique!
Mail mij!Klik mij!
Carlijn Graven
Nek- en schouderklachten/ hoofdpijn
Carlijn werkt al jaren met Wouter op dezelfde praktijk. In de afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd als manueel therapeute, waarbij zij een affiniteit heeft ontwikkeld voor nekproblematiek en nekinstabiliteit. Door de samenwerking met Wouter heeft zij ondertussen ook een ruime ervaring met kaakklachten en gerelateerde problematiek.
Neem contact op...Lees meer!
Anne-Marie Vogt
Duizeligheid/ kaakklachten
Werkzaam in het ziekenhuis met affiniteit en specialisatie in de orofaciale richting en in duizeligheidsklachten. Anne-Marie heeft in de afgelopen jaren in het kader van 'vestibulaire revalidatie' opleiding genoten in het Leicester Balance Center en in 2012 in Southampton “The Advanced Level Balance Course” afgerond.

Benieuwd naar vestibulaire revalidatie of meer weten over Anne-Marie?

Klik voor meer over Anne-Marie!
Neem contact op!