Angelique is in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut en haalde in 1998 haar diploma manuele therapie. De mastertitel volgde in 2009.

Naast de expertise die haar als manueel therapeut deskundig maakt op het gebied van gewrichten in de wervelkolom, heeft Angelique altijd een bijzondere interesse gehad naar de rol die de spieren spelen bij klachten. Spieren die triggerpoints (vastzittende knoopjes in de spier) vertonen, ontspant zij bijvoorbeeld met de methode Dry Needling.

In 2014 heeft ze een masterclass Dry Needling bij kaakklachten gedaan en deze behandelvorm past ze toe bij mensen met spierpijn rond de kaak (denk aan klemmen of soortgelijk mondgedrag). Hoofdpijn heeft de aandacht van Angelique waarbij de verklaring regelmatig gevonden kan worden in een verstoring in de nekgewrichten en/of in de spieren in het hele gebied. Manuele therapie en Dry Needling worden dan gecombineerd met oefentherapie.

In 2013 is Angelique lid geworden van het duizeligheidsnetwerk Apeldoorn en is ze opgeleid door neuroloog, KNO arts en de fysiotherapeuten van het Gelre ziekenhuis. Van hen leerde ze hoe ze de kiep manoeuvres moet uitvoeren bij positieduizeligheid en hoe je een vestibulaire revalidatie opbouwt bij mensen met een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Voor Angelique heeft de samenwerking binnen OFTA.nl zoveel waarde omdat de therapeuten elkaar versterken waar nodig en al lerend van elkaar de beste zorg kunnen geven voor de cliënt met klachten in het hoofd-halsgebied.