Wij werken zowel nationaal als internationaal met verscheidene partners. Op deze manier zijn wij constant bezig om van elkaar te leren en de zorg op het gebied van orofaciale fysiotherapie te verbeteren.

NVOF
Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie
De NVOF is de erkende specialistenvereniging voor Orofaciale Fysiotherapeuten. De vereniging maakt onderdeel uit van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
ACPTMD
Association of Chartered Physiotherapists in Temporomandibular Disorders
De ACPTMD is de Engelse vereniging voor kaakproblematiek. Opgericht in 2009 maakt de ACPTMD een jonge vereniging, welke zich onder andere hard maakt voor een georganiseerde vereniging en opleiding voor TMD fysiotherapeuten in Engeland.
Helen Cowgill
Helen is een Engelse fysiotherapeute met ruim 10 jaar werkervaring in het orofaciale veld. Naast een eigen praktijk werkt zij ook in het gerenommeerde King's College Hospital in Londen.
Physitrack
Physitrack biedt zorgverleners /therapeuten de mogelijkheid hun behandeling op peil te brengen met het huidige smartphone-tijdperk. Dankzij videobelfuncties en chat-mogelijkheden kunnen zorgverleners contact houden met patiënten. Patiënten kunnen via de gratis PhysiApp voor de smartphone hun oefenprogramma's (in videovorm) op elk gewenst moment bekijken, voorlichtingsmateriaal lezen, vragenlijsten invullen en inzien hoe ver ze vorderen in hun revalidatie.
Learn more...
PCBCCT
The Physical Therapy Board of Craniofacial & Cervical Therapeutics
De PTBCCT is een Amerikaanse non-profit organisatie bestaand uit fysiotherapeuten met uitgebreide schooling en klinische expertise in het behandelen en begeleiden van patienten met hoofdpijn-, orofaciale pijn- en TMD klachten.
Find out more
Jennifer Buchanan
Jennifer werkt als tandarts in haar praktijk in San Rafael, Californie. Daarnaast is zij ook werkzaam als Assistant Clinical Professor aan de UCSF, Center for Orofacial Pain. Daar geeft zij les over slaapstoornissen aan de opleiding tandheelkunde en verzorgt lezingen over dit onderwerp aan collega’s.
Click me!

 

Tevens zijn wij altijd op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. Mocht u hier interesse voor hebben, neem dan contact met ons op.