Oprichter OFTA.nl

Wouter van Leeuwen
Orofaciaal fysiotherapeut
Als oprichter van OFTA.nl is Wouter actief als orofaciaal therapeut, dit doet hij met veel passie en plezier. Daarnaast is hij ook actief betrokken bij meerdere tandheelkundige spreekuren in de regio en is hij internationaal actief als adviseur en hij ontwikkelt nieuwe producten om de orofaciale zorg naar een hoger level te krijgen.

Nieuwsgierig? Klik hier!
Online CV!Mail mij!

Teamleden en experts OFTA.nl

Een team vindt kracht in haar leden en samen kom je tot het beste resultaat.
OFTA.nl onderhoudt een breed netwerk met specialisten en therapeuten welke garant staat voor de beste orofaciale zorg.

Kwaliteit en kunde

Om kwaliteit te kunnen waarborgen van het netwerk van OFTA.nl en om te zorgen dat u de beste evidente zorg krijgt worden er inspanningen verwacht van onze netwerk-leden. Dit kan zijn het bijwonen van scholingen en congressen, intercollegiaal overleg of het opzetten en draaien van een multidisciplinair spreekuur.
Helaas komen wij nog te vaak tegen dat praktijken adverteren met kaakfysiotherapie zonder gedegen achtergrond en opleiding. Om zeker te zijn dat in goede handen bent kunt u met een gerust hart contact op nemen met een therapeut die aangesloten is bij OFTA.nl.

Voor praktijken en fysiotherapeuten die geinteresseerd zijn in een samenwerking; wij zien graag jullie mail tegemoet!

Angelique Noordhuis
Manueel therapeut
Duizeligheid/ hoofdpijn
Werkzaam als manueel therapeut in de eerste lijn met affiniteit voor het hoofd-halsgebied.
Naast het verbeteren van het bewegen van de nekgewrichten, weet Angelique dat de spieren in het hoofd-hals-kaakgebied een bijzonder grote rol spelen om alles onderling in balans te houden. Oefentherapie is bij haar een vast onderdeel van de behandeling waarbij ze de cliënt uitdaagt om werkelijk te begrijpen hoe alles met elkaar samenwerkt en welke oefeningen je dan het beste kunt doen.

Lees hier verder over Angelique!
Mail mij!Klik mij!
Martin van Buijtene
Orofaciaal & manueel fysiotherapeut
Kaak, nek en hoofdklachten
Lees meer over mij!Stuur mij een mail
Vincent Snel
Manueel therapeut
Kaakklachten/ nekklachten
Ik ben vader van een jong gezin. Vanaf mijn jeugd heb ik altijd gesport en daar is ook mijn interesse voor de fysiotherapie ontstaan.
Als manueel therapeut werk ik bij Fysio ter Horst en in de laatste jaren ben ik mij steeds meer aan het specialiseren in het nek- en hoofdgebied. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten hoofdpijn (waaronder migraine), duizeligheid, oorpijn/suizen en kaakklachten.
Naast manueel therapie gebruik ik regelmatig Dry needling als een zeer bruikbaar hulpmiddel. Samen werken levert in mijn ogen beter zorg op, daarom ben ik ook blij om samen te kunnen werken met OFTA.
Meer over mij..
Loes Stormink
Manueel therapeut
Kaakklachten/ nekklachten
Ik ben werkzaam als orthopedisch manueel therapeut bij Bos & Weide Fysiotherapie, een eerstelijns praktijk, met affiniteit nek-, hoofdpijn, duizeligheid en kaak gerelateerde klachten. Na een vraaggesprek en een onderzoek wordt er gekeken wat de oorzaak is van uw klachten, aan de hand daarvan wordt er samen een behandelplan opgesteld. De behandeling kan bestaan uit mobilisatie/manipulatie en oefentherapie. Daarnaast voer ik (indien nodig) dry needling uit, dit is een therapievorm gericht op het snel inactiveren van pijnlijke spierverhardingen (myofasciale triggerpoints). Ook hebben wij binnen de praktijk de "motion guidance", dit is een training speciaal gericht op het trainen van de nekspieren. Het is mooi om samen te kunnen werken met OFTA, om zo de beste zorg te kunnen leveren.
Lees meer over mij