Team OFTA.nl

Drs. Wouter van Leeuwen
Orofaciaal fysiotherapeut
Master of Headache Disorders
Docent MSc Orofacial Physical Therapy
Als oprichter van OFTA.nl is Wouter actief als orofaciaal therapeut, dit doet hij met veel passie en plezier. Daarnaast is hij ook actief betrokken bij meerdere tandheelkundige spreekuren in de regio en is hij internationaal actief als adviseur, spreker en gastdocent op universiteiten. Verder ontwikkelt hij nieuwe producten om de orofaciale zorg naar een hoger level te krijgen.

Nieuwsgierig? Klik hier!
Online CV!Mail mij!

Kwaliteit en kunde

Om kwaliteit te kunnen waarborgen van het netwerk van OFTA.nl en om te zorgen dat u de beste evidente zorg krijgt worden er inspanningen verwacht van onze netwerk-leden. Dit kan zijn het bijwonen van scholingen en congressen, intercollegiaal overleg of het opzetten en draaien van een multidisciplinair spreekuur.
Helaas komen wij nog te vaak tegen dat praktijken adverteren met kaakfysiotherapie zonder gedegen achtergrond en opleiding. Om zeker te zijn dat in goede handen bent kunt u met een gerust hart contact op nemen met een therapeut die aangesloten is bij OFTA.nl.

Teamleden en experts OFTA.nl

Een team vindt kracht in haar leden en samen kom je tot het beste resultaat. OFTA.nl onderhoudt een breed netwerk met specialisten en therapeuten welke garant staat voor de beste orofaciale zorg. Klik hier voor onze partners en samenwerkingsverbanden